Broderloge nr. 39 Donationer

30. oktober 2018.

Odd Fellow broderloge nr 39 Sct.Kjeld i Viborg uddeler 6 donationer til Humanitære formål.

 Det er ikke uvant for Odd Fellow broderloge nr 39 Sct. Kjeld i Viborg at donere penge til et godt formål.

Det gør vi hvert år, og normalt sker det i forbindelse med eller omkring logens fødselsdag den 27 oktober, hvor den i år blev 106 år .

I år var ingen undtagelse, idet der tirsdag aften, i forlængelse af det ordinære logemøde, var inviteret  repræsentanter fra de 6 modtagere af donationerne, som i overværelse af alle brødrene i logesalen modtog donationen. Desværre var der afbud fra en af modtagerne, som vil modtage donationen på anden måde.

Efterfølgende var logen vært ved et traktement i selskabslokalerne, hvor modtagerne havde mulighed for at give en kort orientering om deres arbejde og besvare spørgsmål fra brødrene.

Det Humanitære Udvalg behandler de indkomne ansøgninger og indstiller til logens brødre om deres endelige godkendelse. En stor del af de midler der uddeles er indsamlet via brødres kontingent, brødres frivillige arbejde i lokalsamfundet samt interne logeaftener med lotteri og lignende.

 De 6 donationsmodtagere i år var:

SMIL fonden med kr 5.000 til brug til aktiviteter i lokalområdet.

Neuro Rehabilitering Toftegården i Møldrup med kr 5.000 til køb af en dobbeltcykel.

Viborg Menighedspleje med kr 5.000,00 til julehjælp.

Hjerneskadeforeningen Viborg med kr 5.000 som tilskud til deres aktiviteter.

Mødrehjælpens Lokalforening i Viborg med kr 5.000,00 som hjælp til projekt “ kagemanden”.

og Danske Hospitalsklovne med kr 10.000 som tilskud til deres store arbejde med “klovnerier” for børnene lokalt indlagt i Viborg.

 

Donationer 2018